Jamsessie – Christmas Edition!

21 december 2017
21:00
Cafe Substitute
Jamsessie – Christmas Edition!

Deze wil je niet missen: onze jaarlijkse kerstsessie! Sfeervolle en foute kersthits, naast de normale jamnummers natuurlijk. De kerstmutsen mét lichtjes maken het geheel af. Hier moet je bij zijn!

– – – –

Iedere derde donderdag van de maand host ik samen met m’n lief Collin de maandelijkse jamsessies van Novae Popschool in Cafe Substitute in het centrum van Ede. Jong en oud, beginnend, gevorderd en profs: iedereen is welkom! De combi van al deze gekleurdheid en gelaagdheid is fantastisch om te voelen en mee te maken. We starten om 21u op de eerste verdieping van Cafe Substitute.

Meld je bij de sessieleider als je wilt meejammen of doe een drankje en geniet van de gezellige sfeer.

Als je gevorderde muzikant bent, dan weet je wat je kunt verwachten en hoe zo’n jamsessie verloopt. Beginnende jammers vinden het vaak veel te spannend en durven daarom de stap naar het podium niet altijd te maken. Speciaal daarom is de huisband er om je te helpen. In begeleiding en om hier en daar mee te zingen. Dat vinden we alleen maar leuk, en zo heb jij niet het gevoel dat alles op jouw schouders rust.

 

Voor de beginnende maar ook ervaren jammer heb ik een blog (deel I en II) geschreven omdat het altijd leuk is om iets te leren. De eerste stappen: hoe zet je die? Kan je je voorbereiden? Waar moet je rekening mee houden? Maar ook als je al vaker jamt: hoe neem je collega’s, jezelf en het publiek naar een volgend level? Lees deze blogs maar eens:

Jamsessie – deel I

En deel II:

Jamsessie tips – deel II

Share: